My CMS

Dani otvorenih vrata udruga

IMG_0689

IMG_0689Dubrovačka naranča sudjelovala je u manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga koja se diljem Hrvatske u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH obilježavala od 28. do 30 svibnja.

Dok su u četvrtak i petak posjetitelji mogli posjetiti udruge u njihovom prostoru i na licu mjesta saznati čime se koja udruga bavi, u subotu su Grad Dubrovnik i Vijeće civilnog društva Grada Dubrovnika, u suradnji s DEŠOM-Dubrovnik, Sanitatom, Art radionicom Lazareti, Multimedijalnim centrom Lazareti, Klubom Lazareti, Dubrovačkim vatrogascima i Dubrovačkim ljetnim igrama organizirale javno predstavljanje udruga u Lazaretima. Ukupno 34 dubrovačke udruge predstavile su se letcima, brošurama, proizvodima, nastupima, prezentacijama, fotografijama, promotivnim filmovima i glazbom, već prema svojim djelatnostima.

Dubrovačka naranča je, uz proizvode napravljene od ljute naranče, građanima predstavila i projekt E-DUTEKA IMG_0658– jačanje kapaciteta udruga Dubrovačko-neretvanske županije koji provodi u 2015. godini, kao i projekte koje provodi u suradnji s udrugom DEŠA.

 

 

 

 

 

IMG_0656 IMG_0713 IMG_0722